1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Önkormányzati választás 2019

Önkormányzati választás 2019 A 2019-es Önkormányzati Választások eredménye Berettyóújfaluban - a szavazatok 100%-os feldolgozottsági állása szerint - az alábbiakban olvasható. Forrás: valasztas.hu Teljes cikk...

Varga Judit: Védjük meg az eredményeinket!

Varga Judit: Védjük meg az eredményeinket! Az elmúlt években elért eredmények védelmére hívta fel hallgatóságát Varga Judit igazságügyi miniszter pénteken a Fidesz-KDNP országjárásának berettyóújfalui állomásán. KÉPGALÉRIA Teljes cikk...

"...hát így vagyunk már. Eltelt az idő.” - A szépkorúakat köszöntötték

Berettyóújfalu Város Önkormányzata az Idősek Világnapja alkalmából a szépkorúakat köszöntötte 2019. október 3-án a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban. Az est meglepetéseként Kovács Kati adott koncertet. KÉPGALÉRIA Teljes cikk...
  • Önkormányzati választás 2019

    Önkormányzati választás 2019

  • Varga Judit: Védjük meg az eredményeinket!

    Varga Judit: Védjük meg az eredményeinket!

  • "...hát így vagyunk már. Eltelt az idő.” - A szépkorúakat köszöntötték

Previous
Next

Elindult az Ételt adok, ételt kapok akció Berettyóújfaluban!

Mint arról korábban hírt adtunk, Juhász Erika ötletgazda kezdeményezésére, és Berettyóújfalu Város Önkormányzatának támogatásával két darab ételosztó szekrény került kihelyezésre városunkban, melyek a mai naptól várják mind az ételt adni, mind az ételt kapni szándékozó berettyóújfalui lakosok látogatását. A szekrények - amelyek Berettyóújfaluban az OTP főbejáratával szemben, illetve Berettyószentmártonban a Posta épületében kaptak helyet - a mai nap reggelén az első körben adományozók jóvoltából feltöltésre kerültek, majd Majláth József református lelkész Isten áldását kérte a karitatív akcióra, annak minden szereplőjére, támogatójára, segítőjére.

Akik azonnal csatlakoztak az akcióhoz, és a segítségükkel ma reggel feltölthettük a szekrényeket: Nagyi pékség,Stella Pékség, Bozsányi Zsuzsanna, 2 nagyon jószívü anonim segitő és az ötletgazda, Juhász Erika.

Akik eddig támogatásukról biztosították a kezdeményezést: Bàràndi Pékség, Kiscipó Pékség, Enikő Ajándék, Trendy Divat, Zöldségbolt-József A. lakótelep üzletsor, Törökné Marika - Sütemény Édességbolt piac, Katalin Motel, Beki pékség, Kisvendéglő, Gyros Grillbár, KÖSZI és számos anonimitást kérő magánember. (A lista folyamatosan bővül!)

A már országosan elterjedt kezdeményezés alapgondolata: Többször elfordul minden háztartásban, hogy több pékárut, joghurtot vagy egyéb élelmiszert vásárolunk, mint amit a család elfogyaszt! Sajnos sokszor kerül ilyen esetben az étel a szemetesbe! Ha egy picit előre gondolkodunk és nem várjuk meg amíg megromlik, akkor azt az élelmiszert más még jóízűen elfogyasztja! Ezzel nem termelünk szemetet és segítünk azoknak, akiknek valamilyen okból nem jut megfelelő mennyiségű étel!

Kérlek te is gondolkodj előre! Segítsünk együtt, mert segíteni jó!

A kezdeményezés hosszútávú, sikeres működéséhez várjuk olyan önkéntesek jelentkezését, akik szívesen vállalnák a szekrények ellenőrzését, tisztán tartását, illetve szükségünk lenne olyan helyi zöldségesek, pékségek, éttermek, kisebb boltok támogató együttműködésére, akik szívesen felajánlanák megmaradt termékeiket. 

Az akcióról bővebben EZEN a linken olvashat, ha szeretne részt venni a kezdeményezésben, vagy nyomon követni a szekrények mindennapjait, csatlakozzon  Facebook csoportunkhoz..

Elindult az Ételt adok, ételt kapok akció városunkban01Elindult az Ételt adok, ételt kapok akció városunkban06

Elindult az Ételt adok, ételt kapok akció városunkban02Elindult az Ételt adok, ételt kapok akció városunkban09

Elindult az Ételt adok, ételt kapok akció városunkban08