1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

Önkormányzati választás 2019

Önkormányzati választás 2019 A 2019-es Önkormányzati Választások eredménye Berettyóújfaluban - a szavazatok 100%-os feldolgozottsági állása szerint - az alábbiakban olvasható. Forrás: valasztas.hu Teljes cikk...

Varga Judit: Védjük meg az eredményeinket!

Varga Judit: Védjük meg az eredményeinket! Az elmúlt években elért eredmények védelmére hívta fel hallgatóságát Varga Judit igazságügyi miniszter pénteken a Fidesz-KDNP országjárásának berettyóújfalui állomásán. KÉPGALÉRIA Teljes cikk...

"...hát így vagyunk már. Eltelt az idő.” - A szépkorúakat köszöntötték

Berettyóújfalu Város Önkormányzata az Idősek Világnapja alkalmából a szépkorúakat köszöntötte 2019. október 3-án a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban. Az est meglepetéseként Kovács Kati adott koncertet. KÉPGALÉRIA Teljes cikk...
 • Önkormányzati választás 2019

  Önkormányzati választás 2019

 • Varga Judit: Védjük meg az eredményeinket!

  Varga Judit: Védjük meg az eredményeinket!

 • "...hát így vagyunk már. Eltelt az idő.” - A szépkorúakat köszöntötték

Previous
Next

Tájékoztató a komposztáló edények igénylésének módjáról

Berettyóújfalu Város Önkormányzata a „Komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése Hajdú-Bihar megyében, különös tekintettel az elkülönített hulladékgyűjtési, szállítási és előkezelő rendszerre” című megyei pályázattal kapcsolatosan tájékoztatja a lakosságot arról, hogy házi komposztáló edényeket igényelhetnek díjmentesen. (Az erről szóló korábbi cikkünk IDE kattintva olvasható.)

 

A komposztálás a házi kertekben keletkező zöldhulladék környezet– és természetbarát hasznosítási módja, ami által fontos tápanyagokat juttatunk vissza kertünkbe.

Az igénylés menete:

Név (hulladékgazdálkodási díjfizető) és lakcím (hulladékgazdálkodási díjfizetésés helye) megadásával 2019. szeptember 30-ig az alábbi módokon lehetséges:

 • E-mailen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
 • Telefonon: 06-54-505-418
 • Személyesen: Berettyóújfalu Város Polgármesteri Hivatala II. em. 204. szoba

Az igénylések összegyűjtését követően az igénylő írásbeli tájékoztatást kap a komposztáló edény átvételének lehetőségéről.
Az edény átvétele csak a kiküldött értesítővel lehetséges!

Az átvétel helye:
Bihari Regionális Hulladékkezelő Telep
4100 Berettyóújfalu, 47. sz. főút 43-44. km
Az elszállításról a jogosult gondoskodik!

A jogosultság a rendszeres hulladékgazdálkodási díjfizetéshez kötött!

 

Berettyóújfalu Város Önkormányzata